Best Working Models

Hostessen, hospitality medewerkers en promotors: en dat allemaal in een uniek jasje. Het is tijd voor aandacht en daarom zijn al onze kostuums handgemaakt. Met oog voor detail, een sprankje humor en heel veel liefde, gaan wij voor jouw merk aan de slag.
Dit is wat wij voor jou in petto hebben:


  • Promotion & Hospitality Exclusive Shining, hardwerkende hostessen in een mooie styling voor alle creatieve promotie, host en hostessen opdrachten. What do you need more?
  • Theme Characters Kom in de vrolijke sfeer door alle fleurige kleuren van de Theme Characters. Maritiem, bloemen, Frans, USA, voetbal, Geisha, Formule 1, we have it al!
  • Catering Characters Haring, bitterballen, kaas, oesters, het water loopt je in de mond na het zien van deze kostuums. Deze overheerlijke characters zorgen ervoor dat jouw gasten niets te kort komen.
  • Custom Made Handgemaakt, wat jij wil. Over de top of neutraal, alles is mogelijk. Na een goed overleg met onze Stylist Renée duikt ons stylingteam de kast vol assortimenten in. Resultaat? Een unieke sfeerbeleving.  


Benieuwd naar de Characters? Dat snappen wij! Klik hier voor onze online kledingkast.