Best Working Models

 

Best Working Models 
is een full-service modellenbureau, gespecialiseerd in het leveren van representief en hardwerkend personeel voor promotie, entertainment en hospitality diensten gericht op de zakelijke, hospitality,leisure- en evenementenbranche.  

Full-service modellenbureau met promotie, entertainment en hospitality diensten
betekent dat wij onze klanten in het gehele projecttraject kunnen ondersteunen. Doordat Best Working Models nauw samenwerkt met haar zusterbedrijf A&F Uitzendgroep (personeelsleverancier en cateraar) en Eye Media TV (TV productiebedrijf met B2B en B2C programma's op RTL4, RTL5 en SBS6) hebben wij de kennis, ervaringen en mogelijkheden om onze klanten in de meest uiteenlopende behoeften te voorzien.  

Concreet voorbeeld
U organiseert bijvoorbeeld een bedrijfs-, consumenten of zakelijk evenement of activiteit waarbij vele en diverse aspecten komen kijken; personeel (modellen, hostessen, horecapersoneel, logistiek), catering, TV, bedrijfsfilm opnames, entertainment, merchandising, logistiek, management, muziek, materialen. U kunt dus voor deze activiteiten altijd bij ons terecht! 

De modellen en hostessen
van Best Working Models zijn vakkundig getraind op onze drie disciplines. Wij investeren in onze modellen, zodat hun kennis en kunde van het vak op professionele en persoonlijke wijze overgebracht wordt op uw gasten en klanten.


Zij beseffen als geen ander dat het achterlaten van de onvergetelijke indruk bij uw gasten of klanten essentieel is! 

Best Working Models waarborgt de kwaliteiten en kennis van haar gastvrouwen/modellen door middel van diverse trainingen:
 

  • Product & Brand Experience
  • Hospitality Training
  • Catwalk training
  • Pretty Served Horeca training
  • Wijn & Champagne training
  • Food Experience

    De trainingen die Best Working Models verzorgt zijn in samenwerking met haar partners en opdrachtgevers.

Onderstaand een impressie van de Hospitality Traning:

Voor meer informatie over de kennis, kunde en uitstraling van onze modellen en hostessen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aan de rechterzijde van het scherm vindt u ons keuzemenu met de knop contact of u klikt hier.