WIE ZIJN WIJBest Working Models
is het modellenbureau dat werkt met professionele en stralende modellen.
Gekleed in unieke styling en op maat gemaakte kostuums. 

Onze dienstverlening
biedt voor ieder type evenement een passende dienstverlening aan waar uw gasten absoluut van onder de indruk zullen zijn. Onze dienstverlening bestaat uit 4 categorieën: 

1. Best Working
2. Catering Characters
3. Theme Characters
4. Custom Made 

Onze modellen
zijn onweerstaanbaar onderhoudend, toegankelijk, sprankelend, assertief én beleefd. Met onze unieke styling en handgemaakte kostuums zijn onze modellen echt (een visuele) toegevoegde waarde aan de beleving van uw dienstverlening, uw merk of uw product.


Styling & Custom Made
expertise wordt vormgegeven met veel oog voor detail en creativiteit door onze Stylist. Onze afdeling heeft een enorm divers en uniek assortiment aan kledingstukken, accessoires, kostuums en schoenen, hoofddeksels en andere blikvangers. Met deze schat in eigen atelier, maken wij het mogelijk om onze modellen zodanig te kleden dat de beleving van uw product, dienst, merk of evenement visueel nóg sterker is!
Tevens ontwikkelt onze stylist op maat gemaakte kostuums, accessoires en unieke presentatiemiddelen. Zij doet dit vanaf conceptontwikkelingsfase naar ontwikkelingsfase tot uiteindelijk de productiefase. U kunt hier meer over lezen bij Custom Made.

Creatieve denktank
Best Working Models gaat, als u dat wil, een stapje verder!  Wij verzorgen niet alleen de selectie van de juiste “sfeermakers” maar denken met u mee en leveren graag een “creatieve” bijdrage aan uw evenement, merkbeleving, PR stunt, marketingactie of opening. Daarnaast assisteren wij u bij de voorbereidingen en de logistieke planning. Kortom van A tot Z uw partner.

Het team
van Best Working Models is gepassioneerd, gedreven en betrokken waardoor wij persoonlijk te werk gaan. Wij denken met u mee vanaf de start tot en met de uitvoering van uw evenement, PR stunt, marketingactie of opening.


Wilt u meer informatie ontvangen?
Bel ons gerust op het nummer 010 477 91 72 of mobiel 06 28 08 94 30
Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Best Working Models is onderdeel van SmaakMakers Compagnie
www.smaakmakerscompagnie.nl
                       
                                            OFFERTE AANVRAGEN